Logo

Over deze site

Over deze site

Als je een vraag of probleem hebt, wil je natuurlijk graag snel een antwoord of oplossing vinden. Dan zit je hier goed!

Als je een vraag of probleem hebt, wil je natuurlijk graag snel een antwoord of oplossing vinden. Dan zit je hier goed!

Wat vind je op deze website?

Infovoorjou.nl is een website voor jongeren tussen 12 en 18 jaar. Op deze website vind je uitleg en tips over allerlei onderwerpen. Bijvoorbeeld over seks, pesten, alcohol, roken, omgaan met vrienden, ruzie met je ouders, maar ook over school en geld verdienen.

Betrouwbare informatie

De informatie op deze site is betrouwbaar. Dat kun je zien aan het groene keurmerk onder de teksten. Alle informatie is getoetst door verschillende instituten die veel afweten van de onderwerpen op deze website. En onze jongerenadviseurs helpen bij het bedenken van de onderwerpen en het samenstellen van de teksten die op deze website staan, zodat jij hier informatie vind die echt interessant is.

Heb je na het lezen van de informatie op de website nog vragen? Dan zie je onder aan de pagina’s waar je bij jou in de buurt hulp kunt vinden. Of gebruik de links naar andere websites. Want dat je antwoord krijgt op jouw vragen, is het allerbelangrijkste!

Wie heeft deze site gemaakt?

Deze website is gemaakt door de Opvoedinformatie Nederland. De Opvoedinformatie Nederland wordt betaald door de overheid en zorgt ervoor dat ouders, kinderen en jongeren goede, betrouwbare informatie krijgen. Wil je op de hoogte blijven van de tips en actualiteiten voor ouders, jongeren en kinderen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Deel deze informatie via social media